Saturday, November 14, 2009

PENGUBAHSUAIAN MENANAM POKOK

7 comments:

Abdul Malik said...

Salam,

awat yang profile photo jadi macam tu?

takut kami tgk.....

jgn gigit telinga kami no?.....

Pak Sulis Mirten said...

Makasih ilmunya pak

Mat Yie said...

wassalam,

jangan takut dik malik no.... pakcik tak suka gigit org tapi kalau tak dengaq apa yg pakcik habaq pakcik cucuk dgn pedang laser.... he2

pak sulis,
sama sama lah kita kongsi ilmu ya pak, kapan mau dtg malaysia?

Pak Sulis Mirten said...

InsaAlloh, lebaran hadji nanti aq datang ya pak sifu.

adnan.hashim said...

Salam A.Yie,

Nak tanya sikit. A.Yie ada plan nak gi cari Cucur Atap lagi ke? Harap sangat dapat join A.Yie mencari CA seperti yg di blog yg lepas.

Kalau ada trip masuk pulau lagi bagus. Orang baru macam saya nie macam-macam nak cuba. Heheheeee.

Mat Yie said...

Salam utk Adnan too...

Dengar khabar adnan nk dtg kb, cuma perlu ejas masa jgn hari khamis je. kalau selain hr khamis InsyaAllah A.yie boleh temankan .

Untuk ke pulau tu buat masa sekarang tidak dpt pergi lagi kerana cuaca tak mengizinkan. Sekarang ini pantai timur musim tengkujuh laut bergelora. Risiko terlalu tinggi untuk ke pulau.

adnan.hashim said...

Salam A.Yie,

Maaf, tak dapat datang ke KB coz banjir. Frust giler. Ingat dapat juga tengok pokok@ pemain bonsai kat KB.

Pasal Cucur Atap nanti saya confirmkan balik.